Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μας

Η βιοτεχνία ζυμαρικών της Οικογένειας Κόλλια ιδρύθηκε το 1973 από την μητέρα του Γεώργιου Κόλλια, τη κυρά Ζωή και από τότε παράγει παραδοσιακά ζυμαρικά με αγνά υλικά και μεράκι.

Το 1999 ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας ο γιος της οικογένειας, Γεώργιος Κόλλιας. Επένδυσε στην ανάπτυξη της με σύγχρονα μηχανήματα ζύμωσης, κοπής, ξήρανσης και συσκευασίας διατηρώντας τα αγνά υλικά όπως παλιά.

Η υψηλή ποιότητα και η ξεχωριστή γεύση των ζυμαρικών που παράγει η βιοτεχνία της Οικογένειας Κόλλια βασίζεται στην μόνιμη επιλογή άριστων υλικών σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της. Η ποιότητα των παραδοσιακών ζυμαρικών που φτάνει στο πιάτο σας είναι το αποτέλεσμα των αγνών υλικών του κάμπου της Ηλείας, όπως τα ντόπια παραγόμενα φρέσκα αυγά και το αγελαδινό γάλα που χρησιμοποιούνται μαζί με το αλεύρι και το σιμιγδάλι στην καθημερινή παραγωγή.

Τα παραδοσιακά ζυμαρικά της Βιοτεχνίας της Οικογένειας Κόλλια φέρνουν τις αγνές γεύσεις της παράδοσης στη σύγχρονη εποχή. Επιλέγονται από επαγγελματίες όπως παραδοσιακά παντοπωλεία, κρεοπωλεία και μικρές αλυσίδες πώλησης τροφίμων και φτάνουν σε κάθε σπίτι ακόμα και με απευθείας αποστολή.

Σε μία εποχή λοιπόν, που όλα έχουν υποστεί αλλοίωση και κυρίως το φαγητό ας έρθουμε σε επαφή με την ποιότητα που σημείο αναφοράς της έχει την παράδοση. 

Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us